Produktionsarbetare Skellefteå

Produktionsarbetare Skellefteå

Är du vår nya Produktionsarbetare?

Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Skellefteå där vi främst tar hand om industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall, papper, plast och alternativa råvaror. Du blir en del av ett team på sex kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen.

Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som Produktionsarbetare är din huvuduppgift att ta emot, sortera, klassificera och lasta ut material. Mycket av arbetet sker via dator och ipad, så datorvana är önskvärt. Arbetet utförs med hjälp av hjullastare och materialhanterare. Det ingår även att utföra löpande underhåll, service och städning av våra maskiner enligt gällande rutiner.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:
  • B-körkort
  • Intresse för hållbar återvinning
  • Datorvana önskvärt
  • Erfarenhet av att framföra hjullastare & materialhanterare
Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Skellefteå.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-02-29. Vid frågor kontakta rekryterande chef Kenneth Andersson, tfn: 010–445 8882. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Stena Recycling börjar det med dig
Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss påhttps://www.stenarecycling.se/karriarportaloch följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling