Filialarbetare

Om jobbet

Stena Recycling söker en noggrann och kundfokuserad Filialarbetare till Skellefteå

Stena Recycling AB växer och behöver därför stärka upp med en

FILIALARBETARE

till vår återvinningsanläggning i Skellefteå. Är du en händig person som förstår vikten av ordning och reda? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Din nya roll

Som Filialarbetare kommer du att arbeta på vår anläggning i Skellefteå och ansvara för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande tid och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att klassa, sortera, bearbeta, lasta och lossa material. Din roll är viktig för oss då du är ansiktet utåt när du möter både privat- och företagskunder som besöker oss.

I tjänsten ingår även förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Därutöver kommer du att vara delaktig i att förbättra rutiner och arbetssätt i produktionen samt att driva vårt säkerhetsarbete framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med fyra kollegor på anläggningen och rapportera till Platsansvarig som leder det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har erfarenhet av:
  • Gymnasial utbildning inom handel, industri, teknik eller liknande
  • Att framföra hjulastare och materialhanterare
  • God datavana
Vi erbjuder dig
  • att bli en del i ett av branschens ledande företag
  • ett högt tempo
  • goda utvecklingsmöjligheter
Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull och flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Vidare brinner du för att skapa en god kontakt med våra kunder och har ett gott affärssinne. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Tycker du att detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Platsansvarig Kenneth Andersson, tel: 010-445 88 82. Sök tjänsten omgående då vi gör löpande urval, dock senast den 19: e oktober 2017. Du söker tjänsten nedan genom att klicka på "Ansök".

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sökord: filialarbetare, gårdsarbetare, återvinning, industri, Stena, anläggningsarbetare, materialhantering
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kenneth Andersson, 010-445 88 82

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 okt

Om företaget

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se