Administratör sökes till Skelleftebränslen AB

Administratör sökes till Skelleftebränslen AB

Är du en serviceinriktad och noggrann person som vill arbeta på en familjär arbetsplats med högt i tak? Vi söker nu en administratör till Skelleftebränslen för ett föräldravikariat på tio månader. Läs vidare och sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Skelleftebränslens räkning en administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Skelleftebränslen. Uppdraget är ett föräldravikariat som är planerat att löpa fram till april 2021.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Skelleftebränslens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland! Som administratör hos Skelleftebränslen arbetar du i nyrenoverade lokaler på Hedensbyn industriområde. Du blir en del av en sammansvetsad mindre arbetsgrupp som har roligt tillsammans!

Arbetsuppgifter

Som administratör får du en varierad roll där arbetsuppgifterna bland annat består av kortadministration och ordermottagning. Du kommunicerar dagligen med kunder via både telefon och mail. Kunderna är både företag och privatpersoner. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Administrera kortförfrågningar via mail och telefon.
  • Lösa problem för befintliga kunder med pinkod, spärrning av kort, förnyande av kort med mera.
  • Ta emot beställningar av pellets och administration kring detta.
På arbetsplatsen finns ytterligare två administratörer med samma arbetsuppgifter och ni samarbetar och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Anställningen inleds med en introduktion där du får gå bredvid en av dina kollegor, när du blivit mer självgående hanterar du egna ärenden. Det kommer dock alltid finnas personer på plats att rådgöra med vid frågor.

Vi söker dig som

har datavana och känner dig bekväm med att arbeta i olika affärssystem. Du behärskar svenska i tal och skrift. Har du tidigare arbetat med liknande administrativa arbetsuppgifter ser vi det som meriterande men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Skelleftebränslen.
Du är en öppen och positiv person som trivs med kundkontakt! Du är serviceinriktad och gör alltid ditt yttersta för att se till kundens bästa. Vidare är du en noggrann och punktlig person med ett öga för detaljer.

START: juni
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sedan 1998 så ägs Skelleftebränslen av Skoogs, en familjeägd koncern med rötterna i Piteå, Norrbotten. Verksamheten sträcker sig från bränslen och energi, via hotell, till kommersiella fastigheter och bostäder. Trots en total årsomsättning på cirka 1,5 miljarder är och förblir Skoogs ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar och långa kundrelationer. Läs gärna mer om Skelleftebränslen på deras hemsida: skelleftebranslen.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.