Vikariat kockar

Vikariat kockar

Om arbetsplatsen
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock arbetar du i förskole-, skol- eller äldreomsorgskök. Vi söker personal för vikariat under hösten. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som kock på måltidsavdelningen lagar du så långt som möjligt mat från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och förmåga att sätta sig in nya program. Du har kunskap om - både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden - råvaror - att skapa menyer och helhetsmåltider - tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter - egenkontroll - ergonomiskt arbete i verksamheten - användning av maskiner i storkök Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell, serviceinriktad och lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

Övrigt
För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Ingegerd Wallin
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (79 dagar kvar)