Vikariat inom gymnasieskola och Vux

Vikariat inom gymnasieskola och Vux

Vikariera vid våra gymnasieskolor eller vuxenutbildningen, inklusive SFI och särskolan. Vikariebehovet är främst som lärare inom olika ämnen, men kan även vara andra yrkeskategorier inom gymnasieskolan och vuxenutbildningen.

Kvalifikationer
Lärarutbildning för gymnasieskolan, särskolan, svenska för invandrare, grundskolans senare år eller annan pedagogisk utbildning. Till våra yrkesinriktade program är vi även intresserade av dig som har yrkesutbildning och erfarenhet från näringslivet. God IT-kompetens och/eller ett intresse av att använda digitala verktyg i undervisningen är meriterande eftersom skolan står inför ett paradigmskifte när det gäller digitalisering . Du ska vara intresserad av ungdomar och ha förmåga att tillsammans med elever och vuxna skapa bra förutsättningar för lärande och utbildning. Du har god samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt. Flexibilitet, kreativitet och nytänkande är värdefulla egenskaper. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Din ansökan kommer att behandlas av gymnasiekontoret och finns sedan tillgänglig för gymnasieskolans och vuxenutbildningens rektorer som anställer vikarier. Anmälan förnyas inför varje termin. Är du inför höstterminen 2018 fortfarande intresserad av att vikariera är du välkommen att ansöka på nytt. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Angelica Nordqvist Bergström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skellefteå kommun erbjuder utbildning i toppklass vid de tre gymnasieskolorna Anderstorpsgymnasiet, Baldergymnasiet och Naturbruksgymnasiet samt vid vuxenutbildningens verksamhet på Campus Skellefteå. Vi har ibland behov av vikarier inom våra verksamheter. Vikariebehovet kan variera under året så lämna in din ansökan så hör vi av oss om behov uppstår.