Vikariat inom grundskola, förskola och fritidshem

Vikariat inom grundskola, förskola och fritidshem

Som vikarierande lärare, förskollärare, fritidspedagog eller barnskötare skapar du en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö för barnen/eleverna. Samarbete med kollegor och barn/elever är en viktig del av uppdraget. Arbetstiderna varierar utifrån verksamhet, huvudsakligen dagtid, men som förskollärare och barnskötare kan även arbete på kvällar, helger och nätter förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare, förskollärare, fritidspedagog, barnskötare eller dig som studerar till något av yrkena. Om du inte genomfört någon av dessa utbildningar vill vi att du bifogar fullständiga gymnasiebetyg. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du har god samarbetsförmåga, värdesätter olikheter och utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt . Du är ansvarsfull och trygg och är tydlig i din kommunikation. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

När din ansökan har behandlats får du besked om du uppfyller de grundkrav som ställs samt vilka vikariebehov som finns för närvarande. Urval sker löpande. Utdrag från belastningsregistret För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anette Holmgren
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 mars (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ansökan till vikariat som lärare, förskollärare, fritidspedagog och barnskötare. Skolkontoret har behov av vikarier inom sina verksamheter. Vikariebehovet kan variera beroende av verksamhet och tidpunkt under året. Vi samordnar vikarieanskaffningen i en personalpool dit beställningar av vikarier görs och bemanning sker. Vi har särskilt behov av vikarier i kommunens ytterområden.