Vikariat inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning

Vikariat inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning

Som vikarierande lärare, förskollärare, fritidspedagog eller barnskötare skapar du en trygg och pedagogiskt utvecklande lärmiljö. Samarbete med kollegor och barn/elever är en viktig del av uppdraget.

Arbetstiderna varierar utifrån verksamhet, huvudsakligen dagtid, men som förskollärare och barnskötare kan även arbete på kvällar, helger och nätter förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare, förskollärare, fritidspedagog, barnskötare eller dig som studerar till något av yrkena. Om du inte genomfört någon av dessa utbildningar vill vi att du bifogar fullständiga gymnasiebetyg eller betyg från högre studier. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Till de yrkesinriktade programmen är vi även intresserade av dig som har yrkesutbildning och erfarenhet från näringslivet.

Du har god samarbetsförmåga, värdesätter olikheter och utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt. Du är ansvarsfull, trygg och tydlig i din kommunikation.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Urval sker löpande.

Utdrag från belastningsregistret
För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag.

Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Lisa Linderborg
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder vikariat som lärare, förskollärare, fritidspedagog och barnskötare.

Vi har både korta och långa uppdrag på förskolor, grundskolor, fritidshem, gymnasium och vid vuxenutbildningen. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och i din ansökan kan du ange vilka åldrar/ämnen du är intresserad av att undervisa i.

Skolkontoret och gymnasiekontoret har behov av vikarier inom verksamheterna:
* Förskola
* Fritidshem
* Grundskola, förskoleklass - åk 5
* Grundskola, åk 6-9
* Grundsärskola
* Gymnasieskola
* Vuxenutbildning (VUX)
* Svenska för invandrare (SFI)
* Gymnasiesärskola

Vikariebehovet kan variera beroende av verksamhet och tidpunkt under året. Beställning och bemanning av vikarier görs via vår vikariepool. Vi har särskilt behov av vikarier i kommunens ytterområden.