Verksamhetsstrateg till måltidsavdelningen

Verksamhetsstrateg till måltidsavdelningen

Som verksamhetsstrateg är ditt främsta uppdrag att bidra till effektivisering och utveckling utifrån verksamhetens behov. Du har överblick på verksamhetens olika delar och bidrar till att vi tillsammans håller en röd tråd genom hela verksamheten. Genom att se samband och samordningsvinster ger du förslag på förbättringar och åtgärder som i sin tur leder till att vi håller ekonomin i balans. Du fungerar som en kontrollfunktion för vår verksamhet genom att ansvara för uppföljning och dokumentation, se till att fattade beslut följs upp och utvärderas och bidrar därigenom till en kvalitetssäkring av vår verksamhet. Du kommer också att få ansvaret för olika specifika utredningsuppdrag utifrån verksamhetens behov. Du sitter med i avdelningens ledningsgrupp och är direkt underställd avdelningschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har arbetat inom livsmedels- eller restaurangbranschen, men även annan bakgrund och erfarenhet kan vara intressant. Förutom ekonomiska kunskaper så behöver du ha god analytisk förmåga. Du har lätt för att se samband och effektiviseringslösningar mellan olika faktorer i verksamheten. Du är duktig på att dokumentera och uttrycka dig i skrift och har goda IT-kunskaper. Du har förmåga att följa upp fattade beslut och utvärdera resultatet av dessa. Som person är du systematisk och välorganiserad. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har förmågan att fördjupa dig i detaljer. Du fungerar mycket bra ihop med andra människor och kan anpassa ditt sätt efter vad situationen kräver.

Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Peter Lundmark
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet. Vi tillagar och serverar i snitt cirka 15 000 portioner mat per dag under årets alla dagar till förskola, skola, vård och omsorg samt sjukhusets avdelningar. Det är viktigt för oss att maten ser god ut, är näringsriktig, smakar bra och kan avnjutas i en trevlig miljö. I dagsläget ansvarar vi för 150 olika kök i kommunen och vi har ungefär 325 medarbetare som jobbar i dessa kök. Vår vision är Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med gästens fokus. Just nu söker vi en verksamhetsstrateg till vår avdelning.