Verksamhetschef, parkering

Verksamhetschef, parkering

Som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamheten, tar fram rutiner och strategier, omvärldsbevakar och håller dig uppdaterad inom verksamhetsområdet. Du företräder parkeringsverksamheten i samhällsbyggnadsnämnden, förbereder, föredrar samt svarar upp för verksamhetens ärenden muntligt och skriftligt. Du representerar verksamheten i parkeringsfrågor både internt och externt, till exempel i dialog med handel, näringsliv, medborgare och media.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ledarerfarenhet som innefattat verksamhets-, personal-, och ekonomiansvar. Som person är du kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet som ett led i att leda och utveckla verksamheten. Du kan planera och delegera arbetet och uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Önskvärt är juridiska kunskaper inom parkeringsområdet, intresse för teknikutveckling inom kundsystem och intresse för hållbar utveckling inom trafik/parkering. Du har akademisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet, som utifrån uppdraget bedöms lämplig. B-körkort är ett krav.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anders Mellberg
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en verksamhetschef till parkeringsverksamheten som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå. Vi erbjuder bra och utvecklande jobb, där du är med i hela kedjan och ser resultatet i din vardag. I Skellefteå händer det mycket. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Parkeringsverksamheten är en del i avdelningen gator- och parker på förvaltningen Samhällsbyggnad. Avdelningen levererar, sköter och utvecklar gator, parker, belysning och parkering. Inom parkeringsverksamheten ingår det för närvarande sju parkeringsvakter samt en trafikadministratör. Vi ger dig möjlighet att utvecklas professionellt i en stimulerande och snabbrörlig miljö som kombinerar människor, trafikfrågor och service. Skellefteå kommun rustar dig genom vårt utbildningsprogram för chefer och kontinuerlig kompetensutveckling inom verksamhetsområdet. Du får stora friheter att själv styra din tillvaro med flexibel arbetstid.