Utbildningsledare

Utbildningsledare

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du samarbetar med övriga utbildningsledare, rektor och utbildningsadministratör.

I arbetet som utbildningsledare kommer du att planera och organisera utbildningen Demens- och äldrepsykiatrispecialiserad undersköterska samt att följa upp och utveckla den. Du gör det i samarbete med utbildningens ledningsgrupp och aktuell bransch och du kommer att samverka med Yrkeshögskolemyndigheten när det handlar om kvalitetsgranskning. I rollen ingår också att marknadsföra utbildningen både internt och externt samt att arbeta med ansökningar av nya utbildningsomgångar.

Arbetet innebär pedagogisk ledning av utbildningens lärare, konsulter och studerande samt undervisning inom ett eller flera ämnen. Inför uppstart av utbildningar deltar du i rekryterings- och antagningsarbete av studerande.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av utbildningsfrågor och har erfarenhet av att arbeta med ledningsuppgifter i en organisation. Du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller inom vård- och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg eller inom demens- och äldrepsykiatri. Har du dessutom erfarenhet av yrkeshögskola ser vi det som ett plus.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och har mycket god organisationsförmåga.
Du är van att sätta upp mål och att arbeta för en god kvalitet i verksamheten.
Du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och behov. Du kan arbeta självständigt och i arbetslag, du ser arbetslaget som en resurs och du har lätt för att knyta kontakter med både studerande och branschfolk.

Uppdraget kräver administrativ förmåga och vana att arbeta med olika IT-baserade verksamhetssystem samt en god kommunikativ kompetens på svenska i både tal och skrift. Utifrån förordningar och föreskrifter kan du skapa och leda processer. Du är drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med dina kollegor.
Vi är Samhällsbyggare!

Vi finns till för Skellefteå kommuns medborgare, kunder och andra berörda. Vårt uppdrag är att ge dem den service som får samhället att fungera väl och utvecklas. Värdegrunden är en utgångspunkt och ett förhållningssätt för oss som medarbetare i Skellefteå kommun. Vi har meningsfulla jobb och kan känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Ulf Olofsson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.
Yrkeshögskolan ingår i VUX, den kommunala vuxenutbildningen som finns på Campus i centrala Skellefteå. Verksamheten omfattar 2 000 elever och 90 medarbetare. Läs mer om VUX här: https://www.skelleftea.se/vux

Vi söker nu en utbildningsledare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet.