Utbildningskoordinator

Utbildningskoordinator

I din roll som utbildningskoordinator ska du tillsammans med yrkeslärare och elever på Lärlingsprogrammet, Yrkesintroduktion och tillsammans med branscher/företag hjälpa till med anskaffning av APL-/praktikplatser. Genomföra systematisk kvalitetskontroll av arbetsmiljö på arbetsplatser, skriva och underhålla kontrakt/överenskommelser och vara delaktig i utveckling av APL platser tillsammans med branscher/företag och skola. Medverka i EU-projekt för yrkesprogrammen med att utreda, testa och implementera IT-lösningar för kommunikation och struktur i dessa samarbetsprojekt. Arbetsinnehållet i denna del kan komma att förändras över tid. Du ska inhämta kunskap om och tillämpa nya IT-kunskaper för verksamhetsutveckling. Självständigt utveckla uppdraget där nätverksbygge mot olika branscher och företag är centralt. Du håller dig uppdaterad om gymnasieskolans styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med anskaffning av APL-/praktikplatser. Du har erfarenhet av kontraktsskrivning, systematisk kontroll av arbetsmiljö mot olika branscher samt har arbetat med yrkesprogram på gymnasiet. Erfarenhet av tolkning av regelverk och lagar. Du har goda kunskaper i Officeprogrammen och SharePoint och har god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift. Du är lösningsfokuserad och har en relationsskapande förmåga mot olika branscher och företag. Du har vilja och förmåga att ständigt inhämta kunskaper och tillämpa nya digitala kunskaper för verksamhetsutveckling. Du har godkänd gymnasieutbildning. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi är Samhällsbyggare! Vi finns till för Skellefteå kommuns medborgare, kunder och andra berörda. Vårt uppdrag är att ge dem den service som får samhället att fungera väl och utvecklas. Värdegrunden är en utgångspunkt och ett förhållningssätt för oss som medarbetare i Skellefteå kommun. Vi har meningsfulla jobb och kan känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Emma Burman
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration, Koordinator, Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Anderstorpsgymnasiet finns i centrala Skellefteå och har cirka 1 200 elever och cirka 170 medarbetare. Läs mer om Anderstorpsgymnasiet här: http://www.skelleftea.se/anderstorpsgymnasiet