Undersköterskor, vård och omsorgs resursteam

Undersköterskor, vård och omsorgs resursteam

Inom avdelningen vård och omsorg arbetar du med personlig omvårdnad och service till äldre personer som har behov av hemtjänst. Du utför vård- och omsorgsinsatser utifrån fastställda mål, riktlinjer och budget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att täcka upp vid korttidsfrånvaro inom ovanstående hemtjänstområden. I ditt uppdrag innefattas att stödja den äldre utifrån vad den kan och hur den vill leva. Omsorgen, vården och servicen som erbjuds ska hålla hög kvalité och ska utgå från en humanistisk människosyn med betoning på varje människas unika värde. Vårt arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, delaktighet samt personligt ansvar. I arbetsuppgifterna ingår även ett nära samarbete med närstående, resurspersoner och arbetsgrupper som finns runt den äldre. Du har ett rehabiliterande synsätt, planerar, dokumenterar och organiserar det dagliga arbetet, svarar på trygghetslarm samt utför hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegering från HSL-personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom vård- och omsorg. Meriterande är godkänd utbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Du kommer arbeta i olika hemtjänstlag, vilket förutsätter att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt kan ställa om och ändra arbetsplats med kort varsel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket bland annat innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för kundens behov och önskemål. Du trivs med att arbeta självständigt men även tillsammans med andra. Uppdraget i sin helhet bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt. I arbetet förekommer möten med kunder som har pälsdjur och som röker. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi inom avdelningen för vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Kathrin Dahlgren
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avdelningen för vård och omsorg ansvarar för att driva hemtjänst, särskilda boenden, rehabilitering och dagverksamheter för äldre. Vår verksamhet finns i alla delar av Skellefteå kommun. Den förändras och utvecklas varje dag. Inom avdelningen för vård och omsorg arbetar mer än 2 000 medarbetare och deras chefer. Hemtjänstens resursteam fokuserar på att bemanna kortidsfrånvaro i hemtjänstområden och boenden. Arbetstiden är periodplanerad utifrån verksamheternas behov och kan komma att ändras över tid. Vi startar upp ytterligare team i centrala Skellefteå och söker därför ett antal nya medarbetare. Vi söker också medarbetare till resurs natt vilket innebär att vi täcker upp kortidsfrånvaro i nattpatrull och boenden i centrala stan , men det förekommer att man också arbetar i ytterområdena. Vi söker nu ett antal undersköterskor till vård och omsorgs resursteam. Interjuver och rekrytering sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.