Undersköterskor, Norrgårda Byske

Undersköterskor, Norrgårda Byske

Utifrån ett rehabiliterande synsätt stödja och uppmuntra den äldres förmågor samt genomföra omsorgsinsatser utifrån fattade beslut enligt SOL och HSL. Du dokumenterar, planerar och organiserar det dagliga arbetet. I arbetet ingår att vara kontaktperson för den boende samt samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper. Vårt arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, delaktighet samt personligt ansvar. Uppdraget i sin helhet bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt.

Kvalifikationer
Godkänd utbildning inom vård och omsorg, vård- och omsorgsprogrammet. Erfarenhet av arbete med omvårdnad och service till äldre. Du ska ha goda kunskaper i dokumentation, individuell vårdplanering och kontaktmannaskap. Du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du ska bemöta och visa respekt för den boendes behov och önskemål. Du trivs att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Körkort är ett krav för denna tjänst. Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Vi inom äldreomsorgen strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Lena Furberg
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrgårda är ett äldreboende med 54 boendeplatser fördelat på fyra enheter. Nu söker vi ett antal undersköterskor. Vården och omsorgen är personcentrerad med inriktning på att främja hälsa och se det friska och positiva hos de boende. Som omsorgspersonal på Norrgårda bidrar du till att skapa en gemenskap präglad av harmoni och trygghet tillsammans med dina arbetskamrater och de boende. Arbetet innehåller dag-, kvälls-och helgtjänstgöring och planeras utifrån verksamhetens behov.