Undersköterska, Tor

Undersköterska, Tor

Vi strävar efter att de som bor hos oss ska ges möjlighet att leva livet bäst möjligt, med utgångspunkt från Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi vill erbjuda en trygg miljö för våra boenden med kunnig personal.

Kvalifikationer
Du har godkänd utbildning som undersköterska och det är meriterande om du har vidare utbildning inom demensvård. Du har goda kunskaper i dokumentering, individuell vårdplanering och kontaktmannaskap. Uppdraget i sin helhet bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt. Du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du ska bemöta och visa respekt för den boende behov och önskemål. Teamarbete är centralt i vår verksamhet och du bör därför ha lätt att samarbeta med andra, men även kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Vi inom avdelningen för vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Susanne Forssell Svensson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tor är ett vårt- och omsorgsboende placerat centralt i Skellefteå. Här finns totalt 40 stycken lägenheter fördelat på fyra våningsplan. I huset finns även en hemtjänstgrupp för Älvsbacka, utredningsteamet, nattpatrullen samt jourverksamheten för sköterskor. Nu söker vi ett antal undersköterskor till vårt team.