Undersköterska, Regnbågens äldreboende

Undersköterska, Regnbågens äldreboende

Du utför äldreomsorgsinsatser inom ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget. Du har ett rehabiliterande synsätt, dokumenterar, planerar och organiserar det dagliga arbetet. I arbetet ingår att vara kontaktperson för enskilda individer samt samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper. Arbetet innehåller dag-, kväll- och helgtjänstgöring och periodplaneras utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Godkänd utbildning inom vård och omsorg, vård- och omvårdnadsprogrammet. Erfarenhet av arbete med omvårdnad och service till äldre. Du har goda kunskaper i dokumentation, vård- och omsorgsplanering och kontaktpersonskap. Du har en grundsyn som stämmer överens med socialkontorets mål och värdegrund, känner starkt engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för den enskilde individens behov och önskemål. Du trivs att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Det är meriterande om du är Demens- och äldrepsykiatrispecialiserad undersköterska . Erfarenhet av att arbeta i Procapita och Office-programmen är meriterande.

På socialkontoret är människan i centrum. Vi får dagligen dela glädje och sorg med äldre, personer med funktionsnedsättning, personer med missbruksproblem, barn, ungdomar och deras familjer. Cirka 3 700 anställda inom vård och omsorg, stöd och service samt individ- och familjeomsorgen ger omvårdnad och trygghet till dem som behöver stöd, råd och hjälp. Med empati, kunskap och engagemang bidrar vi till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Vi är samhällsbyggare och våra ledord är professionalitet, engagemang och framsynthet. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Annie Stenlund
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Regnbågen är ett vård och omsorgsboende med 46 boendeplatser fördelat på fyra enheter, samtliga enheter ligger på markplan. Vården och omsorgen är personcentrerat med inriktning att jobba förebyggande tillsammans i teamet. Det för att främja förmågan och skapa välbefinnande för de som bor på Regnbågen. Som omsorgspersonal hos oss bidrar du till att skapa trygghet och meningsfullhet för de boende.