Specialpedagog, Bureå/Hjoggböle förskoleområde

Specialpedagog, Bureå/Hjoggböle förskoleområde

Du arbetar med barn och barngrupper i behov av anpassningar och/eller stöd i ett nära samarbete med förskolans pedagoger och övriga personal. Du bidrar med specialpedagogisk kompetens vid utformning av särskilt stöd och arbetar med pedagogisk dokumentation, där kartläggningar och upprättande av handlingsplaner ingår. Som specialpedagog ingår du i förskolans barnhälsaarbete och ger konsultativt stöd/pedagogisk handledning till pedagoger. Du är också en aktiv och viktig del i förskolornas gemensamma utvecklingsarbeten och kompetensutvecklingen av förskolornas personal. Inom Skellefteå kommun är arbetet med digitalisering prioriterat och du förväntas använda och utveckla användandet av digitala verktyg i ditt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig specialpedagog. Du har god samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i kontakten med barn, kollegor och vårdnadshavare. För att trivas hos oss behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. För tjänsten krävs B-körkort.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/ Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anna Hedlund
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Bureå- och Hjoggböle förskoleområde består av 15 förskoleavdelningar fördelat på fem förskolor i Bureå, Hjoggböle och Sjöbotten. Läs mer om förskolorna här: https://www.skelleftea.se/tallbacka-forskola https://www.skelleftea.se/birkagardsforskola https://www.skelleftea.se/humleangetsforskola https://www.skelleftea.se/sjostugansforskola