Sommarjobb bemanningsadministratörer

Sommarjobb bemanningsadministratörer

Som bemanningsadministratör ansvarar du för att samordna behovet av korttidsvikarier inom socialkontorets avdelningar för vård och omsorg och stöd och service. Bokningar av vikarier sker genom bemanningssystemet TimeCare Pool. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja verksamhetens chefer i bemanning och introducera nya vikarier i TimeCare Pool. Arbetet ska präglas av ett professionellt bemötande, respektfull kunddialog, samt en positiv inställning till utveckling och förbättring.

Kvalifikationer
Du har gymnasie- eller högskoleutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av arbete i Personec, WinLas och TimeCare. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kundkontakter är meriterande. Du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter, agerar och löser de arbetsmässiga problem som uppstår. Du är professionell, lyhörd och kommunikativ samt skapar ett fungerande samarbete med kollegor och kunder. Med din positiva inställning bidrar du till utveckling och förbättring. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

På socialkontoret är människan i centrum. Vi får dagligen dela glädje och sorg med äldre, funktionshindrade, personer med missbruksproblem, barn, ungdomar och deras familjer. Cirka 3 700 anställda inom vård och omsorg, stöd och service samt individ- och familjeomsorgen ger omvårdnad och trygghet till dem som behöver stöd, råd och hjälp. Med empati, kunskap och engagemang bidrar vi till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Vi är samhällsbyggare och våra ledord är professionalitet, engagemang och framsynthet. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Margareta Marmdahl
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 feb (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningscenter hjälper avdelningen för vård och omsorg och stöd och service med vikarietillsättning. Nu söker vi bemanningsadministratörer inför våren och sommaren 2019.