Sommarjobb Skellefteå Camping och Vitbergsbadet

Sommarjobb Skellefteå Camping och Vitbergsbadet

Oavsett roll kommer du att vara tillgänglig för att ge gäster service och svara på frågor. Tillsammans arbetar vi för att göra gästernas upplevelse så bra som möjlig!

Vi har schemalagd arbetstid och jobbar både kvällar och helger.

Kvalifikationer
Vi söker personer till en rad olika områden och det är meriterande om du har erfarenhet inom något av dessa områden:
* reception
* kassa, café eller restaurang
* barn- eller ungdomsverksamhet
* fastighetsskötsel/vaktmästeri eller lokalvård/städ
* bad.

Som person trivs du med att ge andra människor service och är duktig på att skapa goda kundrelationer. Du är initiativrik och har förmåga att lösa problem även i pressade situationer. Du är engagerad, ansvarsfull och tillmötesgående. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på https://polisen.se
Ta med dig utdraget om du blir kallad till intervju.

Kultur- och fritidskontoret är en aktiv del i samhällsbyggandet och ska verka för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, ett tillgängligt bibliotek och därutöver ett berikande samarbete med våra lokala föreningar.

Vi vill säkerställa ett rikt utbud av fritids- och kulturaktiviteter för att skapa ett framåtsyftande och attraktivt Skellefteå.

Genom verksamhet i egen regi och i nära samverkan med andra skapar vi förutsättningar för en berikande och hälsofrämjande fritid som bidrar till en attraktiv och stimulerande livsmiljö där hela människan kan växa och må bra.

Genom vårt förhållningssätt stärker vi jämställdhet och integration, inbjuder till aktivitet och förmedlar en positiv bild av Skellefteå.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Marie Lindqvist-Holmlund
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 26 maj (69 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skellefteå Camping har bra boende med hög standard och en välskött camping. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapas bra relationer till gästerna.

Vitbergsbadet ligger i direkt anslutning till Skellefteå Camping. Här finns vågmaskin, vattenrutschbanor, barnpool, varmvatten- och bubbelpool. Vi har också ett "luftland" med hoppborg, rutschkana och hinderbana.

Här kan du läsa mer om campingen:
http://www.skelleftea.se/skellefteacamping

Här kan du läsa mer om Vitbergsbadet:
https://www.skelleftea.se/upplev/anlaggningar-och-hallar/tempererade-utebad/vitbergsbadet