Slöjdlärare F-6, textil, Medleskolan/Sjungande dalens skola

Slöjdlärare F-6, textil, Medleskolan/Sjungande dalens skola

Om arbetsplatsen
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är på två skolor, 60 % på Medleskolan samt 40 % på Sjungande dalens skola. På Medleskolan går cirka 150 elever från förskoleklass till och med årskurs 6, på Sjungande dalens skola går cirka 145 elever från förskoleklass till och med årskurs 3.

Du kan läsa mer om Sjungande dalens skola och Medleskolan här:
https://www.skelleftea.se/sjungandedalensskola
https://www.skelleftea.se/medleskolan

Arbetsuppgifter
I undervisningen i ämnet slöjd, ska du ge eleverna möjlighet och förutsättningar att utveckla idéer, överväga olika lösningar, framställa föremål och värdera resultat.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet textilslöjd i årskurs 1-6. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Övrigt
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Kristin Jamai
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)