Sjuksköterskor, möjlighet till introduktionsanställning

Sjuksköterskor, möjlighet till introduktionsanställning

Du ansvarar för att planera, leda och utföra hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån fastställda mål och riktlinjer samt att delta i verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Förebyggande och personcentrerad vård samt teamarbete är grundläggande arbetssätt i verksamheten.

Dagtid arbetar du som fast vårdkontakt för ett antal patienter i deras hem eller i särskilt boende. Kväll och helg arbetar du i kvälls- och helgorganisationen. Det innebär planerade och oplanerade hembesök i hemmet, särskilt boende samt boenden inom stöd och service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du känner engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för patientens behov och önskemål. Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och tillsammans med andra. Körkort är ett krav.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.


Vi inom äldreomsorgen strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Maria Löfgren Lindqvist
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder tillsvidareanställning med längre introduktion och inskolning utifrån dina tidigare erfarenheter.

Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.

Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling.