Sjuksköterskor, Hälso- och sjukvårdsenheten

Sjuksköterskor, Hälso- och sjukvårdsenheten

RESURSTEAMET Som sjuksköterska inom Resursteamet arbetar du på vård- och omsorgsboende eller inom hemsjukvården. Du arbetar över hela kommunen och har därför stor variation och flexibilitet i ditt arbete. Du möter många olika patienter och bedömer, planerar, utför och följer upp hälso- och sjukvårdsinsatser för dessa. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med och kring patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper så att de växer i deras yrkesroll är en viktig del av uppdraget. Som sjuksköterska i Resursteamet är du en uppskattad kollega som täcker upp och stöttar när verksamheterna behöver det som mest. Du arbetar främst dagtid måndag till fredag, men även kväll och helgtjänstgöring ingår i arbetet. Heltidsmåttet är 38,25 timma per vecka. NATTEAMET Som sjuksköterska inom Natteamet arbetar du över hela kommunen och har därför stor variation och flexibilitet i ditt arbete. Natteamet utgår ifrån en lokal i centrala Skellefteå, där du och dina kollegor träffas inför varje arbetspass. En utsedd samordnare tar emot inkomna uppdrag och fördelar dem i teamet. Som sjuksköterska inom Natteamet arbetar du självständigt samtidigt som det finns goda möjligheter till kollegialt stöd. Du arbetar främst natt men även viss kvällstjänstgöring ingår i arbetet. Heltidsmåttet är 34,56 timmar per vecka.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt och föränderligt arbete. Du möter många olika patienter och kollegor vilket gör att ingen dag är den andra lik. Du är en problemlösare som har förmåga att snabbt ställa om och prioritera när förutsättningarna ändras. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer med andra, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att arbeta med äldre/geriatrik, vård i livets slutskede, hemsjukvård eller psykiatri. Har du dessutom specialistutbildning inom något av dessa områden är det så klart ett stort plus. För att jobba inom Natteamet krävs B-körkort och det är meriterande, men inget krav för jobb inom Resursteamet. Skellefteå kommun är sedan 2018 finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska.

Vi inom Vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Rose-Marie Avander
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som sjuksköterska hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar med patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå i hemmet, både inom särskilt och ordinärt boende. Målet är att erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelsen av ett meningsfullt liv. Till Resursteamet och Natteamet söker vi nu ett antal sjuksköterskor, både för tillsvidareanställningar och sommarvikariat. Välkommen med din ansökan!