Sjuksköterska, inriktning mot Stöd och service

Sjuksköterska, inriktning mot Stöd och service

Som sjuksköterska planerar och leder du medicinsk och psykiatrisk hälso- och sjukvård för patienter/brukare inom stöd och service. Du bedömer, utför och dokumenterar insatserna. I arbetet ingår att utbilda och handleda omsorgspersonal, ha kontakt med närstående, förvaltare och andra vårdgivare. Delegering av vissa hälso- och sjukvårdsinsatser ingår. Tillsammans med övriga yrkesgrupper i teamet utvecklar du hälso- och sjukvårdsarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är dessutom meriterande om du har specialistutbildning som distriktsköterska. Även erfarenhet av att jobba med personer med psykisk och fysisk funktionsnedsättning är meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i team och har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper. Du har förmåga att analysera, strukturera och prioritera i ditt arbete. Du känner starkt engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi inom Vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.
Mer info
Kontaktperson Daniel Nilsson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, med goda utvecklingsmöjligheter och trygga anställningsvillkor. Vårt team ger hälso- och sjukvårdsinsatser till personer som bor i särskilt boende såsom grupp- och servicebostäder inom Skellefteå kommun. Teamet består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi ser det friska i varje person och ger hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån ett förebyggande och hälsofrämjande arbetssätt.