Sjuksköterska, hemvården Moröbacke

Sjuksköterska, hemvården Moröbacke

Vi erbjuder en arbetsplats som ger dig både goda utvecklingsmöjligheter och trygga anställningsvillkor. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak, av att självständigt möta våra patienter för att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, för personer som är äldre än 18 år. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med, och kring, patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper till att växa i deras yrkesroll utgör en del av uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du specialistutbildning och erfarenhet av arbete inom hemsjukvård samt vård av äldre med komplexa sjukdomstillstånd är det meriterande. Du förväntas kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och ansvarstagande samt fäster stor vikt vid att ha god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde som sjuksköterska. Arbetet ställer krav på att ha ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt, ett öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Vi erbjuder en målstyrd verksamhet vilket innebär att du kan genomföra och leverera resultat från gjorda överenskommelser. Du besitter en pedagogiskt förmåga och tycker om att umgås med andra människor. Du trivs med att arbeta nära i team, uppskattar god stämning i gruppen och är hänsynsfull och samarbetsvillig. Körkort krävs för denna tjänst.

Vi inom äldreomsorgen strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Lotta Lövgren
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling. Målet med vår verksamhet är att i enlighet med socialkontorets verksamhetsidé och värdegrund erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelse av ett meningsfullt liv. Alla ska kunna åldras i trygghet och självbestämmande med tillgång till god vård och omsorg. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.