Sjuksköterska, Klockarhöjden och Tor

Sjuksköterska, Klockarhöjden och Tor

Vi erbjuder en arbetsplats som ger dig både goda utvecklingsmöjligheter och trygga anställningsvillkor. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak, av att självständigt möta våra patienter för att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, för personer som är äldre än 18 år. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med, och kring, patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper till att växa i deras yrkesroll utgör en del av uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har adekvat utbildning exempelvis pedagogik, projektledning eller coachutbildning samt specialistutbildning. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med äldre personer med komplexa sjukdomstillstånd så som psykiatri, demensdiagnoser, BPSD symptom. Du har grundläggande IT-kunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med Procapita och andra journalföringsprogram. Du förväntas kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och ansvarstagande samt fäster stor vikt vid att ha god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde som sjuksköterska. Arbetet ställer krav på att ha ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt, ett öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Vi erbjuder en målstyrd verksamhet vilket innebär att du kan genomföra och leverera resultat från gjorda överenskommelser. Du besitter en pedagogiskt förmåga och tycker om att umgås med andra människor. Du trivs med att arbeta nära i team, uppskattar god stämning i gruppen och är hänsynsfull och samarbetsvillig. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi inom vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboenden, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Maria Robertsson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, med goda utvecklingsmöjligheter och trygga anställningsvillkor. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.