Sjuksköterska, Hemsjukvården Skelleftehamn och Morö backe

Sjuksköterska, Hemsjukvården Skelleftehamn och Morö backe

Om arbetsplatsen
Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling. Målet med vår verksamhet är att i enlighet med socialkontorets verksamhetsidé och värdegrund erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelse av ett meningsfullt liv. Alla ska kunna åldras i trygghet och självbestämmande med tillgång till god vård och omsorg. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet. Vi söker nu en sjuksköterska till hemsjukvården på området Öst i Skellefteå kommun där arbetet är riktat till två hemsjukvårdslag. Ett team finns placerat på Moröbacke och det andra i Skelleftehamn.

Arbetsuppgifter
Du förväntas kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och ansvarstagande samt fäster stor vikt vid att ha god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde som sjuksköterska. Arbetet ställer krav på att ha ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt, ett öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du specialistutbildning och erfarenhet av arbete inom hemsjukvård samt vård av äldre med komplexa sjukdomstillstånd är det meriterande. Vi ser gärna att du även har annan relevant utbildning inom till exempel pedagogik eller projektledning. Som person är du självständig, initiativrik och ansvarstagande. En god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde som sjuksköterska är meriterande. Arbetet förutsätter att du har ett noggrant och systematiskt tillvägagångssätt, öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Vidare besitter du en pedagogisk förmåga och tycker om att umgås med andra människor. Du trivs med att arbeta nära i team, uppskattar god stämning i gruppen och är hänsynsfull i ditt bemötande av andra. För tjänsten krävs B-körkort.

Övrigt
På socialkontoret är människan i centrum. Vi får dagligen dela glädje och sorg med äldre, personer med funktionsnedsättning, personer med missbruksproblem, barn, ungdomar och deras familjer. Cirka 3 700 anställda inom vård och omsorg, stöd och service samt individ- och familjeomsorgen ger omvårdnad och trygghet till dem som behöver stöd, råd och hjälp. Med empati, kunskap och engagemang bidrar vi till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Vi är samhällsbyggare och våra ledord är professionalitet, engagemang och framsynthet. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Lotta Lövgren
Telefon 073-842 31 98
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)