Projektledare, Samhällsbyggnad

Projektledare, Samhällsbyggnad

Som projektledare inom vatten och avlopp ansvarar du för projekt inom nybyggnation och ombyggnation av vatten, avlopp och biogas, både vad gäller ledningar och processen i verken. Du har ett nära samarbete med interna projektmedlemmar och externa aktörer. Du följer upp entreprenörers och konsulters arbete och ser till att projektet håller rätt kvalité, ekonomi och tidplan. I rollen som projektledare ingår också ansvar för informationsspridning, uppföljning och dokumentation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är meriterande om du har jobbat som projektledare, konsult eller entreprenör. Du är van att ha en sammanhållande roll och har förmåga att leda och delegera. Arbetet innebär många kontakter med både interna och externa aktörer och du behöver därför vara skicklig i ditt sätt att samarbeta och skapa och underhålla relationer. Du fokuserar på helheten men kan agera på både stort och smått. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt visar omdöme i beslutsfattande. Du är van att kommunicera på svenska i båda tal och skrift och har körkort B.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vi söker nu två projektledare som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå. Vi erbjuder bra och utvecklande jobb, där du är med i hela kedjan. Det vi uträttar syns i vardagen; från vatten och avlopp som rinner i ledningarna, avfall som hämtas vid fastigheter till nya vägar som dras fram. Det arbete vi utför är en förutsättning för att samhället ska fungera. Vill du vara med och göra skillnad?