Projektadministratör

Projektadministratör

Du kommer att vara ett stöd till arbetsgruppen som arbetar med ledningsnät. Det innebär att du ska dokumentera driftstörningar och lägga in information i VA-banken och i andra system. Det ingår också ta fram statistik och nyckeltal och sammanställa dessa för att rapportera in till VASS, Svenskt vattens statistiksystem. Du kommer att beställa filmning av ledningsnät, sammanställa underlag från filmningar och skriva projektbeskrivningar. Du kommer också att delta i utredningar angående ledningsnät.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som är en serviceinriktad problemlösare. En del av arbetet utförs som ensamarbete varför det är viktigt att du är självgående samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete i andra arbetssituationer. Du har goda kunskaper inom Office-paketet och är van vid att lära dig nya dataprogram. Du kommunicerar väl på svenska, både muntligt och skriftligt och du har kunskaper i engelska motsvarande gymnasienivå. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat som projektadministratör inom VA eller inom processindustrin samt att du har ett tekniskt intresse som gör att du kan sätta dig in i tekniska frågeställningar. Har du praktiska eller teoretiska kunskaper inom vatten/avlopp, ledningsnät är det en merit.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Ulf Åström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Produktion VA och biogas är en del i samhällsbyggnads vatten och avfallsavdelning och har som huvuduppgift att producera och distribuera dricksvatten, samla in och rena avloppsvatten. I verksamheten ingår även att behandla organiskt avfall och avloppsslam genom rötning samt producera biogas. Verksamheten spelar en central roll i samhällsutvecklingen och kan samtidigt jämföras med en processindustri. Verksamheten är indelad i fyra enheter; vatten, avlopp-ledningsnät, avlopp-biogas samt el- och mek. Vi söker nu projektadministratör heltid på avloppsenheten. Vikariat ca 1 år