Nyutbildad undersköterska och intresserad av jobb inom vård och omsorg

Nyutbildad undersköterska och intresserad av jobb inom vård och omsorg

Arbetsuppgifterna innebär att ge personlig omvårdnad och service till individer i hemtjänst eller på särskilt boende. I arbetsuppgifterna ingår även ett nära samarbete med anhöriga, resurspersoner och arbetsgrupper som finns runt individen. Du planerar, dokumenterar och organiserar det dagliga arbetet, svarar på trygghetslarm samt utför hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegering från hälso och sjukvårdspersonal. Vård- och omsorgsinsatserna utför du utifrån fastställda mål, riktlinjer och budget. Omsorgen, vården och servicen som erbjuds ska hålla hög kvalité och ska utgå från en humanistisk människosyn med betoning på varje människas unika värde. Vårt arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, delaktighet samt personligt ansvar.

Kvalifikationer
Uppdraget bygger på mötet mellan människor och därför söker vi dig som känner starkt engagemang för människor, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd. Du bemöter och visar respekt för individens behov och önskemål. Du trivs med att arbete både självständigt och tillsammans med andra. Du har en fullständig utbildning inom vård- och omsorg med godkända betyg i programgemensamma ämnen och fördjupningskurser. Det är även ett krav att du har B-körkort samt pratar och skriver bra svenska.

Vi inom avdelningen för Vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Margareta Marmdahl
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder nu en möjlighet för dig som nyutbildad inom vård och omsorg att under en sexmånadersperiod prova att jobba i våra olika verksamheter. Är det ett jobb som passar dig och vi trivs med varandra övergår prövotiden automatiskt till en tillsvidareanställning. Dina önskemål om arbetsställe kommer att försökas matchas mot verksamhetens behov. Ambitionen är att alla ska vara nöjda och få livet att fungera. Vård och omsorgs värdegrund är att äldre i kommunen ska kunna leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalité, mötet med den äldre ska präglas av en öppen trygg och tillitsfull atmosfär och den äldre ska känna förtroende för äldreomsorgen. I arbetet ska vi se till den äldres välbefinnande, rätt till privat sfär, möjlighet till självbestämmande och delaktighet.