Lärare i gymnasiesärskolan, Baldergymnasiet

Lärare i gymnasiesärskolan, Baldergymnasiet

Om arbetsplatsen
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Baldergymnasiet finns i centrala Skellefteå och har 1 200 elever och 180 medarbetare. Läs mer om Baldergymnasiet här: http://www.skelleftea.se/baldergymnasiet.

På Baldergymnasiet finns också gymnasiesärskolan, som har 60 elever, varav 40 elever på individuella programmet och övriga fördelade på två nationella program samt ett par introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med övriga lärare att ansvara för undervisningen i ämnesområden på gymnasiesärskolans individuella program. Där ingår också att ha vissa ämnen på gymnasiesärskolans nationella program.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med relevant ämnesinriktning och gärna en utbildning i specialpedagogik. Inriktning mot utvecklingsstörning är önskvärd. Du har erfarenhet av personer med utvecklingsstörning och i behov av särskilt stöd. Du har god samarbetsförmåga och personlig lämplighet samt flexibilitet att skapa förutsättningar för ungdomars utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet utifrån verksamhetens behov.


Övrigt
Vi är Samhällsbyggare!

Vi finns till för Skellefteå kommuns medborgare, kunder och andra berörda. Vårt uppdrag är att ge dem den service som får samhället att fungera väl och utvecklas. Värdegrunden är en utgångspunkt och ett förhållningssätt för oss som medarbetare i Skellefteå kommun. Vi har meningsfulla jobb och kan känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Lindström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (4 dagar kvar)