Kockar och måltidspersonal

Kockar och måltidspersonal

Om arbetsplatsen
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangkedja. Vi serverar mat till förskola, grundskola, gymnasieskola, personalrestauranger, Vård och omsorgsavdelningen samt Skellefteå lasarett. Vi har närmare 150 kök i varierande storlek. Bra råvaror är viktigt för oss och därför väljer vi i första hand närproducerat och därefter svenskt. Visionen är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse med matgästen i fokus. Vi söker nu kockar och måltidspersonal som vill ha ett riktigt schysst jobb med bra arbetstider, trevliga kollegor och nöjda gäster!

Arbetsuppgifter
Som kock lagar du galet god mat och har även full koll på specialkost och andra förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du ansvarar för att utveckla maten, köken och måltidsupplevelsen tillsammans med gäster, kunder och kollegor. Som måltidspersonal jobbar du med enklare köksarbete som att servera frukost, lunch och mellanmål. Du ansvarar för varumottagning, städ och disk. Beställningar kan också förekomma. Och den viktigaste arbetsuppgiften är så klart att bygga schyssta relationer med matgäster, kunder och kollegor.

Kvalifikationer
Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och det är dessutom meriterande om du har B-körkort. För att jobba som kock krävs restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du lång erfarenhet som kock inom restaurang och storkök. För att jobba som måltidspersonal bör du ha intresse att jobba med service. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbete samt kunskap kring livsmedelshantering, specialkost och egenkontroll så är det så klart meriterade.

Övrigt
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på åtta avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport, ekonomisupport samt kommunhälsan - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Ingegerd Wallin
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (52 dagar kvar)