Instruktör skogsmaskin, Naturbruksgymnasiet

Instruktör skogsmaskin, Naturbruksgymnasiet

Som instruktör ska du instruera eleverna i att skogsmaskin. Du behöver därför ha utbildning och erfarenhet av att arbeta med skogsmaskiner.

Som medarbetare hos oss ingår du i ett arbetslag där det är naturligt att samarbeta och hjälpas åt. Även samarbete med elever och vårdnadshavare är en viktig del av uppdraget, liksom kontakt och samarbete med branschen och andra utbildningsanordnare.


Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med att utbilda eleverna inför framtidens arbete i skogsbranschen. Du har lätt för att samarbeta med andra och du har förmåga att leda och motivera eleverna så att de når sina mål. Har du dessutom erfarenhet av att handleda i undervisningssyfte så är det meriterande. För jobbet krävs B-körkort.

Vi är Samhällsbyggare!

Vi finns till för Skellefteå kommuns medborgare, kunder och andra berörda. Vårt uppdrag är att ge dem den service som får samhället att fungera väl och utvecklas. Värdegrunden är en utgångspunkt och ett förhållningssätt för oss som medarbetare i Skellefteå kommun. Vi har meningsfulla jobb och kan känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Malm
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Naturbruksgymnasiet ligger i Norra Åbyn, Burträsk. Skolan har utbildningar inom skog, jakt och natur och har cirka 80 elever och 25 medarbetare. Vi har moderna maskiner och strävar efter en hög kvalitet på våra utbildningar. Läs mer om Naturbruksgymnasiet här: http://www.skelleftea.se/gymnasieportalen/skolor-och-program/naturbruksgymnasiet

Vi söker nu instruktör, maskin. Möjlighet att kombinera jobbet med annat jobb eller eget företag finns om så önskas.