Idrottsplatsvaktmästare/parkarbetare, Boliden

Idrottsplatsvaktmästare/parkarbetare, Boliden

Idrottsplatsvaktmästare/Parkarbetare Som idrottsplatsvaktmästare kommer du att arbeta med förekommande arbetsuppgifter som skötsel av is och gräsytor, städning, fastighetsskötsel, maskinunderhåll och andra förekomande arbetsuppgifter på idrottsanläggningar. I arbetet förekommer det en del tunga lyft. Idrottsplatsvaktmästarna har schemalagd arbetstid vilket innebär kvälls- och helgarbete. Som parkarbetare sköter och underhåller du kommunens parkområden och lekplatser. Arbetsuppgifterna är varierande. Förutom skötsel av lekplatser och parker ingår exempelvis plantering av buskar, plantor och träd, beskärningar, röjning av sly och trädfällning. Vid behov ska du även kunna leda och fördela arbetsuppgifter till säsongsanställd personal. April-september parkarbete, övrig tid IP-vaktmästare.

Kvalifikationer
Du har KY-utbildning Park, Fritid och Bad eller annan likvärdig utbildning samt kunskap genom utbildning eller erfarenhet gällande idrottsplatsarbete. Det är önskvärt att du har motorsågsutbildning samt erfarenhet av parkarbete och ledarskap. Det är meriterande om du har gått en aktuell HLR-utbildning. Du är kreativ, ser möjligheter och kommer med konstruktiva idéer på förbättringar som du även kan omsätta i praktiken. För tjänsten krävs B-körkort. För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida: https://polisen.se/

Kultur- och fritidskontoret är en aktiv del i samhällsbyggandet och ska verka för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, ett tillgängligt bibliotek och därutöver ett berikande samarbete med våra lokala föreningar. Vi vill säkerställa ett rikt utbud av fritids- och kulturaktiviteter för att skapa ett framåtsyftande och attraktivt Skellefteå. Genom verksamhet i egen regi och i nära samverkan med andra skapar vi förutsättningar för en berikande och hälsofrämjande fritid som bidrar till en attraktiv och stimulerande livsmiljö där hela människan kan växa och må bra. Genom vårt förhållningssätt stärker vi jämställdhet och integration, inbjuder till aktivitet och förmedlar en positiv bild av Skellefteå. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Berit Wihlborg
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kultur- och fritidskontoret - en aktiv förvaltning! Med hälsa och välbefinnande som utgångspunkt arbetar vi inom Fritid Skellefteå för att Skelleftebor och besökare ska ha roliga och meningsfulla saker att göra på sin lediga tid. Vi hanterar bidrag och annat stöd till kommunens många föreningar, hyr ut hallar och ansvarar för fritidsgårdar, idrottsplatser, badanläggningar och arenor. Vår ambition är att det ska finnas mycket att välja på när det gäller föreningsliv, fritids- och idrottsmöjligheter, mötesplatser för ungdomar, fritidsmiljöer, evenemang och må-bra-aktiviteter i Skellefteå. Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på kultur- och fritidskontoret.