IT-systemspecialist Säkerhet

IT-systemspecialist Säkerhet

Du ingår i ett team som ansvarar för kommunens infrastruktur där du bidrar med din expertis och tar en aktiv roll i hur vi arbetar med säkerhet. Du äger tillsammans med IT-säkerhetssamordnare ansvaret för att vidareutveckla det systematiska IT-säkerhetsarbetet inom kommunen samt att stödja projekt och drift i det dagliga arbetet med hantering av IT-säkerhetsfrågor. Din roll är strategisk, taktisk och operativ med ansvar för riktning, stöd, samordning, utveckling och uppföljning av IT-säkerhetsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av IT-infrastruktur kopplat mot IT-säkerhet samt erfarenhet av arbete med nätverk och brandväggar. Du är skicklig i att hitta samband, se logiska mönster och i att få ihop delarna till en helhet. Du är analytisk och har förmåga att hitta lösningar på komplicerade problem. Du tar ansvar för din uppgift, tar tag i det som behöver göras och ser till att slutföra. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 800 medarbetare - fördelade på sju avdelningar: utveckling, måltid, IT, kommunikation, fastighet, personalsupport samt ekonomisupport - som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Wallerström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skellefteå kommuns IT-avdelning ligger i framkant med en modern IT-miljö och vi utforskar nyfiket nya miljöer och tekniska lösningar. På IT-avdelningen skapar vi värde för medborgare och kommunens verksamhet och har under året genomgått en större omorganisation för att kunna leverera värde både nu och framtiden. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Skellefteå! Som medarbetare på IT-avdelningen jobbar du i en av kommunens mest innovativa arbetsmiljöer - en aktivitetsbaserad arbetsplats utformad för att möta dig och dina krav.