Gymnasielärare, industrilärare, Baldergymnasiet

Gymnasielärare, industrilärare, Baldergymnasiet

Du kommer att ingå i arbetslaget för Introduktionsprogrammen och undervisa på Yrkesintroduktion och Individuellt alternativ. Du ansvarar för planering och genomförande av undervisningen samt bedömning av elevernas kunskaper. Du samarbetar med övriga lärarkollegor i arbetslaget samt med praktiksamordnare och övriga funktioner i organisationen. I uppdraget ingår mentorskap och bedömning av elevernas lärande under praktik och APL. Undervisningen på Yrkesintroduktion bedrivs på T2 College samt Baldergymnasiet och du samarbetar med övriga industrilärare och verksamheter på T2. Undervisningen på Individuellt alternativ är förlagd till externa industrilokaler i Skelleftehamn där du samarbetar med övriga lärare samt arbetsledare på Solkraft Öst. Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund. Du kommer att ingå i ett arbetslag där det är naturligt att samarbeta och hjälpas åt. Även samarbete med elever och föräldrar är en viktig del av uppdraget, liksom kontakt och samverkan med branschen.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation och erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande liksom erfarenhet av att handleda praktikanter. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. Som lärare ska du har förmåga att leda, motivera och planera arbetet så att eleverna når sina mål. Du har god samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt.

Vi är Samhällsbyggare! Vi finns till för Skellefteå kommuns medborgare, kunder och andra berörda. Vårt uppdrag är att ge dem den service som får samhället att fungera väl och utvecklas. Värdegrunden är en utgångspunkt och ett förhållningssätt för oss som medarbetare i Skellefteå kommun. Vi har meningsfulla jobb och kan känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anna Burstedt
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Baldergymnasiet är en centralt belägen gymnasieskola i Skellefteå med såväl yrkesförberedande som högskoleförberedande program, gymnasiesärskola och introduktionsprogram. Läs mer om Baldergymnasiet här: http://www.skelleftea.se/baldergymnasiet