Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Tuböleskolan

Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Tuböleskolan

Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för barnen/eleverna i årskurs 3-6. Du ger det stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och sin utveckling. Du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund och har ett nära samarbete med de personer som finns i barnens närhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har grundlärarexamen med inriktning fritidshem, eller fritidspedagogexamen med inriktning mot barn i åldrarna 6-12 år. Du har kunskap om läroplanen och de dokument som styr verksamheten. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Du har god samarbetsförmåga, kan planera, organisera och genomföra den pedagogiska verksamheten och har ett kreativt och flexibelt arbetssätt som främjar barns lärande och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Gun Israelsson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tuböleskolan är en F-6 skola belägen inom bostadsområdet Anderstorp i Skellefteå. Här möts cirka 250 elever från många olika länder med olika kulturella bakgrunder. Vi lägger stor vikt vid de estetiska ämnena musik, idrott, bild och slöjd och vi arbetar med samlad skoldag, vilket innebär att fritidspass ligger inom skoldagens ram. Fritidspassen leds av fritidspedagoger och har fokus på värdegrundsfrågor, estetisk verksamhet, lek och rörelse. Till skolan finns tre fritidshemsavdelningar kopplade, varav en ligger i en separat byggnad på gångavstånd. Här kan du läsa mer om Tuböleskolan: https://www.skelleftea.se/tuboleskolan