Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Sörböleskolans fritidshem

Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Sörböleskolans fritidshem

Du tar en aktiv roll kring fritidshemmets utveckling och dess samverkan med skolan. Genom ett nära samarbete med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkansparter ser du till att fritidshemmet är i ständig utveckling och når uppsatta mål. Tillsammans med kollegor ansvarar för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö för barnen. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med barnen i fokus utifrån Läroplanen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för verksamhetsutveckling och är en fena på att driva förändringsarbete. Du trivs med att ha ett stort ansvar och har förmåga att leda både kollegor och verksamhet mot uppsatta mål. Att samarbeta och motivera andra faller sig naturligt för dig. Du har grundlärarexamen med inriktning fritidshem, eller fritidspedagogexamen med inriktning mot barn i åldrarna 6-12. Det är dessutom meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Granström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sörböleskolan ligger i centrala Skellefteå på södra sidan älven. På skolan finns ett fritidshem med två avdelning, Fjällräven och Isbjörnen och årskurserna F-6. Skolan har cirka 160 barn och 20 medarbetare. I anslutning till skolan ligger också Sörböleskolan 7-9. På gångavstånd finns lekparker, skolskog, skidspår, kulturområdet Nordanå och stadbibliotek. Skolan har sedan många år ett upparbetat samarbete med en skola i Entebbe i Uganda. Läs mer om Sörböleskolan här: http://www.skelleftea.se/sorboleskolan Vi söker nu dig som brinner för verksamhetsutveckling och är en fena på att driva förändringsarbete.