Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Sörböleskolan

Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Sörböleskolan

Du tar en aktiv roll kring fritidshemmets utveckling och dess samverkan med skolan. Genom ett nära samarbete med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkansparter ser du till att fritidshemmet är i ständig utveckling och når uppsatta mål. Tillsammans med kollegor ansvarar för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö för barnen. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med barnen i fokus utifrån Läroplanen.

Kvalifikationer
Du har grundlärarexamen med inriktning fritidshem, eller fritidspedagogexamen med inriktning mot barn i åldrarna 6-12. Det är dessutom meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Granström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Sörböleskolan ligger i centrala Skellefteå på södra sidan älven. På skolan finns ett fritidshem med två avdelningar, Fjällräven och Isbjörnen och årskurserna F-6. Skolan har cirka 160 barn och 20 medarbetare. I anslutning till skolan ligger också Sörböleskolan 7-9. På gångavstånd finns lekparker, skolskog, skidspår, kulturområdet Nordanå och stadsbibliotek. Skolan har sedan många år ett upparbetat samarbete med en skola i Entebbe i Uganda. Läs mer om Sörböleskolan här: http://www.skelleftea.se/sorboleskolan Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!