Grundlärare F-5, Kusmarksskolan

Grundlärare F-5, Kusmarksskolan

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i klass 3-4 där du även fungerar som mentor. Undervisning i klass 5 ingår också. Samarbete med elever, föräldrar och kollegor i skolan och fritidshemmet är en viktig del av uppdraget. Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation.

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-6. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket. För tjänsten krävs B-körkort.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anders Grundström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Kusmarksskolan ligger mitt i byn Kusmark, cirka 25 kilometer nordväst om Skellefteå intill Kågeälven. Verksamheterna på skolan innehåller fritidshem och F-5. Skolan har knappt 90 elever och en hög andel behörig personal.

Hela Kågedalens för- och grundskoleområde, dit Kusmarksskolan räknas, arbetar med "Tillgängligt lärande" som ett övergripande kvalitetsarbete i ett 1-16 årsperspektiv. Under läsåret 18/19 arbetar vi med "Specialpedagogik för lärande" som kompetensutveckling och du kommer att delta i denna satsning.

Vår verksamhetsidé i årskurs F-5 är att bygga verksamheter som präglas av trygghet, trivsel, lärande och att vi ser hela eleven hela dagen. I våra verksamheter får varje elev möjlighet att utvecklas på bästa sätt utifrån sin förmåga och sina förutsättningar och kan på så sätt bli sitt bästa jag.

Kågeskolan, Ersmarksskolan och Kusmarksskolan samarbetar för att skapa en likvärdig grund för fortsatt lärande på högstadiet i Kåge. Läs mer om Kusmarksskolan här: http://www.skelleftea.se/kusmarksskolan

Vi söker nu en grundlärare till Kusmarksskolan.