Grundlärare F-5, Furuskolan

Grundlärare F-5, Furuskolan

Om arbetsplatsen
Furuskolan är en F-6 skola i natursköna Jörn, cirka 45 min med bil till Skellefteå. Skolan har nära till såväl sporthall, badhus som idrottsplats. Även skidspår och naturstig finns i närheten. Både skolan och orten kännetecknas av etnisk mångfald. Olika språk, nationaliteter och kulturer är de komponenter som gör Jörn och Furuskolan till ett ställe där alla får plats och alla får lyckas. Skolan har ca 100 elever i åldrarna 6-12 år och vi arbetar i åldersblandade klasser. Vill du aktivt göra skillnad och förändra liv är Furuskolan arbetsplatsen för dig! Vi har ett samarbete med Skolverket i projektet Samverkan för bästa skola, som ger oss möjlighet till utveckling både vad gäller kompetens och skolverksamheten som helhet. Läsåret 2019/2020 kommer vi bland att utveckla elevhälsans arbete i samarbete med SPSM och även arbeta med Dylan Williams nyckelstrategier.

Arbetsuppgifter
Du tillhör ett arbetslag där ni tillsammans planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Du tjänstgör i första hand som lärare i alla ämnen för åk 1-3 men undervisning i andra årskurser kan även förekomma. Arbetsuppgifter som mentorsansvar, föräldrakontakter och dokumentation ingår även i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 1-3 i första hand. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket. Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument och har förmåga att omsätta teori till praktik. Du är självgående, kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Vi ser att du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda och förtroendefulla relationer samt har lätt för att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Kunskaper i läsinlärning är meriterande. För tjänsten krävs B-körkort.

Övrigt
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Enmark
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)