Grundlärare F-3/förskollärare, Kusmarksskolan

Grundlärare F-3/förskollärare, Kusmarksskolan

Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa trygghet och pedagogiskt utvecklande miljöer för barnen. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med barnen i fokus. Du har ett nära samarbete med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkansparter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv och är flexibel. Du är grundlärare med inriktning tidigare år eller har förskollärarexamen. Körkort är ett krav för denna tjänst. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Petra Irebjörk
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Kusmarksskolan ligger ca 2 mil utanför centrala Skellefteå med närhet till naturen. På skolan finns ett fritidshem och årskurserna F-5. Skolan har ca 75 barn 15 medarbetare. Läs mer om Kusmarksskolan här: http://www.skelleftea.se/kusmarksskolan