Grundlärare F-2, Auraskolan

Grundlärare F-2, Auraskolan

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i årskurs F-2. Ditt uppdrag utformas tillsammans med rektor och personal och känner vi att möjligheterna finns kan specialläraruppgifter komma att ingå i uppdraget. Samarbete med elever, föräldrar och kollegor är en viktig del av uppdraget. Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation och vi ser gärna att du är en person som jobbar med tydliga ramar och en väl uttänkt struktur. Du har lärarlegitimation, med behörighet att undervisa i årskurs F-2, eller liknande kompetens. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Urban Holmberg
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Auraskolan ligger cirka 1,5 mil utanför centrala Skellefteå med närhet till naturen. På skolan finns ett fritidshem med två avdelningar och årskurserna F-2. Skolan har cirka 140 barn och 20 medarbetare. Läs mer om Auraskolan här: http://www.skelleftea.se/auraskolan Som lärare/pedagog hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!