Grundlärare 1-3, Moröskolan

Grundlärare 1-3, Moröskolan

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i årskurs 2. Ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget. Du ansvarar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande och du deltar i de gemensamma processerna på skolan.

Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna. Du ger det stöd och den stimulans eleverna behöver för sitt lärande och sin sociala utveckling. Du motiverar och inspirerar eleverna och du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskolan F-3 eller 1-3 eller liknande jämförbar behörighet. Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument och har förmåga att omsätta teori till praktik. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Monica Lindén
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Moröskolan är en F-5 skola med cirka 280 elever och 35 personal. Fritidshemmet är integrerat i skolverksamheten och finns i samma lokaler. Skolan ligger i bostadsområdet Morön med närhet till den mycket uppskattade "Lillskogen" och på promenadavstånd från Skogsvallen, Moröhöjdens elljusspår och skolskogen.

Från förskoleklass och uppåt arbetar vi medvetet med elevtrygghet och trivsel. Vi vet nämligen att dessa värden bidrar till en god inlärningsmiljö och hög måluppfyllelse. I den dagliga kontakten strävar vi efter ömsesidig respekt mellan varandra. Vi är en skola som arbetar för att motverka kränkande behandling. Vi vill att alla som befinner sig på skolan, både barn och vuxna, ska trivas, synas, utvecklas och alltid känna att det är vår skola. Alla vuxna på skolan tar gemensamt ansvar för eleverna. Läs mer om Moröskolan här: http://www.skelleftea.se/moroskolan

Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!