Fritidspedagoger, Björnåkersskolan

Fritidspedagoger, Björnåkersskolan

Vi söker fritidspedagoger vars huvudsakliga arbetsuppgift är arbete i skolans fritidshem och under tid som alla elever går i skola har andra uppgifter tillsammans med arbetslaget. Samarbete med elever, föräldrar och kollegor är en viktig del av uppdraget. Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Det är önskvärt att du är utbildad fritidspedagog.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Inger Brännström Johansson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björnåkersskolan Burträsk är en F-9 skola med 320 elever. Skolan är uppdelad i fyra arbetslag. Björnåkersskolan är en trivsam skola med god arbetsmiljö för både elever och personal. Här bryr vi oss om varandra och hjälps åt! Verksamheten präglas av hög tilltro till att människor kan och vill utvecklas och vi bryr oss särskilt mycket om de elever som för tillfället inte gillar skolan. Man måst´tyck´om dom - hela dagen! Välkommen till oss! Läs mer om Björnåkersskolan här: http://www.skelleftea.se/bjornakersskolan