Förskollärare, Grundsärskolan

Förskollärare, Grundsärskolan

Du kommer att ansvara för planering, genomförande och utvärdering i grundsärskolans ämnen och ämnesområden enligt gällande styrdokument.

I arbetet ingår att: planera och genomföra utvecklingssamtal, utvecklingsplaner och omdömen med elever och deras föräldrar.
Vid behov upprätta och följa åtgärdsprogram.
Ansvara för kontakter med eventuella stödfunktioner kring barn och familj då så behövs. Samt ansvara för ett nära samarbete med hemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen samt kunskap om läroplanen och de dokument som styr verksamheten. Du har god samarbetsförmåga, kan planera, organisera och genomföra den pedagogiska verksamheten och har ett kreativt och flexibelt arbetssätt som främjar barns lärande och utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i grundsärskola och/eller arbetat med barn och elever med funktionshinder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Gunnel Tegenfeldt
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Byskeskolan är en F-5 skola ca tre mil norr om Skellefteå. Vår vision är att erbjuda en trygg läromiljö där alla blir sedda och hörda.

Grundsärskolan ska ge eleverna kunskap, värden och utveckla elevernas förmåga att tillägna sig dessa. I Skellefteå är det övergripande målet att alla elever ska nå godkända betyg, dvs 100% måluppfyllelse. Utbildningen ska utformas så att den bidrar till personlig utveckling samt förbereder eleverna för aktiva livsval och ligger till grund för fortsatt utbildning. Utbildningen ska främja allsidiga kontakter och social gemenskap och ge en god grund för ett aktivt deltagande i samhällslivet.