Förskollärare, Förskolan Vallen

Förskollärare, Förskolan Vallen

Som förskollärare ansvarar du för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö för barnen. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med barnen i fokus. Du har nära samarbete med kollegor, vårdnadshavare och andra samverkansparter

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du har förskollärarlegitimation. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket. För tjänsten krävs B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter - en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna - för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur - bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Petra Sahlin
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. I Lövångers förskolor ska barnen få möta glädje, kreativitet och utmaning varje dag. Vi bedriver ett nära samarbete mellan alla förskolor och avdelningar i området där vi i gemensamma möten reflekterar över olika ämnen och frågor. Detta bidrar till en stark organisation där varje barn och vuxens ges möjlighet att bli sitt bästa jag. Vallens förskola är en enavdelningsförskola i södra delen av Skellefteå. Förskolan ligger i byn Vallen med natur inpå knuten. Till förskolan kommer bokbussen och det finns en isbana precis bredvid förskolebyggnaden. På Vallens förskola finns för närvarande 20 barn och 5 pedagoger. Läs mer om Vallens förskola här: https://www.skelleftea.se/vallensforskola Som förskollärare hjälper du varje barn att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!