Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt
Som förrättningslantmätare kommer du att handlägga alla typer av lantmäteriförrättningar både självständigt och i team med andra. Som kommunal förrättningslantmätare medverkar du i hela samhällsbyggnadsprocessen, från planering till exploatering. Du kommer även att delta i verksamhetens gemensamma projekt och utvecklingsarbeten. Arbetet som förrättningslantmätare består till stor del av kontakt med privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder dig intern utbildning om du är ny i rollen som förrättningslantmätare. Du blir del i ett nätverk samtidigt som du får utbildning i lantmäteri- och genomförandefrågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmåga att skapa förtroendefulla relationer med kunder och medarbetare. Du tar ansvar, är strukturerad och driver ditt arbete framåt, samtidigt som du är kommunikativ och har lätt för att ta till dig och dela med dig av dina kunskaper. Du är utbildad lantmätare, civilingenjör/högskoleingenjör med inriktning fastighetsbildning eller har motsvarande kompetens. B- körkort krävs. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Björn Holmgren
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skellefteå är i en expansiv fas och kommunens lantmäteriverksamhet har till uppdrag att verka för en attraktiv och hållbar kommun genom att fastighetsbilda, planera och styra byggande. Verksamheten för lantmäteri består av cirka 20 medarbetare som arbetar med mätningsuppdrag, kartframställning och annan geografisk information. Vi ansvarar för fastighetsbildning, fastighetsregistrering och adressättning i Skellefteå kommun. I verksamheten för lantmäteri utför vi tjänster åt allmänheten, näringslivet, staten och kommunen. Vi söker nu en förrättningslantmätare som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå!