Enhetschef, Samhällsbyggnad

Enhetschef, Samhällsbyggnad

Som enhetschef för den gruppen Kund på Vatten och avfall, kommer du att vara ett stöd för medarbetare i kvalitets och juridikfrågor. Du är drivande i de ansvarsområden som ligger inom enheten; information till kunder via kundtjänst eller hemsida, VA-taxan, labb och mätarverkstad samt utveckling av verksamhetens kundhantering och information.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda andra människor och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet i arbetsgruppen. För att arbeta som enhetchef kund är det meriterande om du har erfarenhet av VA-verksamhet, kvalitetssystem eller juridiska frågor samt haft mycket kundkontakter. Likaså är högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, juridik, ekonomi eller informatik meriterande. Du strukturerar och organiserar ditt och enhetens arbete på ett effektivt sätt och visar omdöme vid uttalande, agerande och beslut. Körkort krävs för denna tjänst. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Susanne Toppala
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vi söker nu en enhetschef som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå. Vi erbjuder bra och utvecklande jobb, där du är med i hela kedjan och ser resultatet av arbetet i din vardag. Vill du vara med och göra skillnad?