Elinstallatör för regelefterlevnad

Elinstallatör för regelefterlevnad

Du kommer att arbeta med besiktning av gatubelysningsanläggningar och trafiksignalsanläggningar. Detta för att fastställa den kvarvarande livslängden på anläggningarna. Du arbetar även med besiktning av parkeringsanläggningar, med ingående belysning, parkeringsautomater och grindar. Förutom besiktningar består arbetet även av drift och underhåll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elutbildning och behörighet A, AL eller B. För att arbeta som elinstallatör för regelefterlevnad på Samhällsbyggnad krävs BE-körkort. Saknar du detta finns det möjlighet att ta körkortet under anställningen. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete samt utbildning i skylift, kran eller C-körkort. Som person är du är serviceinriktad och gillar att hitta lösningar samtidigt som du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och har förmåga att ställa om när förutsättningarna ändras.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anders Saadio
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vi söker nu en elinstallatör för regelefterlevnad till Belysningsverksamheten på Samhällsbyggnad. Vi erbjuder bra och utvecklande jobb, där du är med i hela kedjan och ser resultatet av arbetet i din vardag. Vi har ett varierande jobb och en fin gemenskap. Vi hjälps åt och löser uppgifter tillsammans. Vill du vara med och göra skillnad?