Elingenjör/ Elkonstruktör

Elingenjör/ Elkonstruktör

Som elingenjör inom teknikenheten kommer du att arbeta med detaljkonstruktion inom el. Du kommer att stödja El-driften både vid planerade underhållsåtgärder och vid akut felavhjälpande insatser. En del av jobbet innefattar analys, förstudier och projektering samt deltagande i projekt. Arbetet innebär bland annat:
- Elkonstruktion
- Teknikstöd i driftfrågor
- Teknikstöd i projekt
- Delta vid installation och drifttagning av process- datoranläggningar
- Ritningsarbeten utförs i Autocad/Elprocad

Arbete på obekväma tider kan förekomma.


Kvalifikationer
Som elingenjör är du skicklig på att samarbeta och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du drivs av att levererar lösningar och utredningar som håller en hög standard. Du har erfarenhet av att arbeta som elingenjör, kanske som konsult inom elkonstruktion. Du har god erfarenhet av konstruktion och ritningsrevidering med autocad/elprocad, CAD konstruktion och ritningshantering. Det är en fördel om du har kunskap av uppbyggnad av avancerade industriella reglersystem och kan följa industriella automationssystem. Du har högskoleutbildning inom området eller har förvärvat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

För att kunna utföra arbetsuppgifterna krävs B-körkort.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.


På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Joaquim Holmberg
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vi söker nu en elingenjör till Vatten och avfall som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå. Vi erbjuder bra och utvecklande jobb, där du är med i hela kedjan. Det vi uträttar syns i vardagen; vatten och avlopp som rinner i ledningarna, organiskt avfall och avloppsslam som genom rötning producerar biogas. Det arbete vi utför är en förutsättning för att samhället ska fungera.

Till den nya teknikenheten söker vi nu dig som vill vara med och göra skillnad.