Chef personlig assistans

Chef personlig assistans

Som chef inom personlig assistans har du det övergripande ansvaret för att verkställa beslut enligt gällande lagstiftning med individens behov i fokus. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. I första hand har du ansvar för din egen verksamhet, men tillsammans med dina kollegor, andra chefer och medarbetare bidra även till utveckling av hela verksamhetsområdet Stöd och service. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din roll som ledare genom utbildning och löpande kompetensutveckling. Du omges av flera stödfunktioner inom bland annat schemaläggning, HR och ekonomi, som underlättar och avlastar ditt administrativa arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har chefs- eller ledarerfarenhet och har arbetat med bemanning och rekrytering. Har du erfarenhet från socialt arbete och kunskap om LSS lagstiftningen gällande personlig assistans, så är det meriterande. Du har även en relevant högskoleutbildning utifrån uppdraget. Du har förmågan att stimulera, engagera och motivera medarbetare till förnyelse och utveckling genom att vara ett gott föredöme, ge stöd och uppmuntra till delaktighet och kreativitet. Det är naturligt för dig att jobba med ett coachande ledarskap samt en tro på personens egna förmåga. Du är en lagspelare som kan ta egna beslut och initiativ när situationen så kräver. B-körkort krävs.

Dagligen får ca 1000 personer med funktionsnedsättning stöd av Skellefteå kommun, genom avdelningen Stöd och service. Avdelningen arbetar utifrån ett salutogent perspektiv med målet att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva ett bra liv i hemmet, på jobbet samt på fritiden. Det stöd vi ger anpassas för varje individ och ska öka möjligheterna till ett självständigt och meningsfullt liv. Detta sker genom en verksamhet som är tillgänglig, i ständig utveckling och av hög kvalitet inom daglig verksamhet, gruppbostäder, serviceboenden, korttidsvistelse och personlig assistans. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Maud Berggren
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stöd och service arbetar med personer med funktionsnedsättning som i olika omfattning behöver stöd för att öka möjligheterna till ett självständigt och meningsfullt liv - i hemmet, på jobbet och på fritiden. Detta sker genom en verksamhet som är tillgänglig, i ständig utveckling och av hög kvalitet inom daglig verksamhet, gruppbostäder, serviceboenden, korttidsvistelse och personlig assistans. Som chef inom personlig assistans ingår du i ett team på elva chefer och en administratör. Teamet hjälper och stöttar varandra utifrån sina olika kunskaper och erfarenheter. Ett hjärtligt och öppet arbetsklimat där alla får komma till sin rätt - med fel och brister, klokskap och styrkor - är något vi värdesätter högt! Välkommen med din ansökan!